Gratis verzending vanaf €40,-

Personalisatie en maatwerk mogelijkheden

Persoonlijk contact, met oog voor aandacht

Bestel procedure

 

 

Bestellen en leveren

Stap 1: reken je bestelling af.

Maak een keuze in de webshop en reken jouw bestelling af. Bij opmerkingen kun je benoemen of je een andere kleur urn wilt hebben of andere kleur sierstenen. Je kunt ook benoemen of je een stukje tekst of gedicht wilt hebben op een urn of assieraad.

Wanneer je een opmerking hebt achtergelaten, neem ik contact met je op om alles met je te bespreken.

Kies je voor een mini urn of assieraad op maat? Nadat wij alle mogelijkheden besproken hebben, krijg je een factuur verstuurd per mail die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Na ontvangst van de betaling, krijg je een bevestigingsmail en een mail met de instructies voor het brengen of verzenden van het as. Voor het maken van een urn of assieraad met daarin as verwerkt heb ik namelijk het as nodig.

Stap 2: Stuur as per post of breng as naar mijn atelier in Ridderkerk

Je hebt verschillende opties om het as in mijn atelier te krijgen. Kies voor iets waar je zelf het fijnst en prettigst bij voelt.

  1. Je kunt het as (laten) brengen naar mijn atelier in Ridderkerk.
  2. Je het as versturen via een brievenbus pakket met PostNL of DHL. 

Omdat de herinneringsproducten geen grote hoeveelheden as benodigd hebben, hoeft je maar een een klein beetje as te verzenden of te brengen. 

Ik adviseer ik om een klein beetje as over te plaatsen in afgesloten zakje. Bij verzending kun je dit zakje in een envelop met bubbeltjesplastic of een brievenbus pakket verzenden.

In de mail met verzendinstructies vind je alle informatie terug en staat er uitgelegd naar welk adres je het as toe kunt sturen. 

Stap 3: je bestelling ophalen of laten verzenden

Nadat ik het as ontvangen heb ga ik aan de slag met de bestelling. Het kan 2 tot 4 weken duren voordat je bestelling gereed is. 

Nadat je bestelling gereed is, heb je wederom 2 mogelijkheden:

  1. Je kunt de bestelling ophalen in mijn atelier
     
  2. Ik zend de bestelling naar je toe met PostNL. Zodra de bestelling verzonden is, krijg je een track & trace code per mail zodat je jouw bestelling kunt volgen. 

Heb je vragen over de bestelprocedure? Neem dan gerust contact met mij op.