Gratis verzending vanaf €40,-

Personalisatie en maatwerk mogelijkheden

Persoonlijk contact, met oog voor aandacht

Gedenksieraden & Assieraden

“Ik draag je dicht bij mijn hart”

Assieraad Ashanger Gedenksieraad druppel met zilveren ketting en zwarte matte steentjes

Gedenksieraden: assieraad kopen

Bewaar het as van een dierbaar overlede of huisdier in een unieke assieraad van Rouw Creaties. Alle assieraden in deze webshop zijn handvervaardigde sieraden die met veel liefde en respect zijn gemaakt.

Niet alleen crematie as maar ook haarlokken, bloemen van een rouwboeket en zand of gedroogde bloemen en/of gras van de begraafplaats kunnen verwerkt worden in alle assieraden. Ik bespreek graag de mogelijkheden. Samen kunnen wij er een mooie herinnering van maken!

Assieraad of sieraden met as

Assieraden zijn sieraden met as. In een assieraad kan er een kleine hoeveelheid as verwerkt worden van een overleden dierbare persoon of huisdier. Alle creaties die te vinden zijn in de webshop worden door mij gevuld in mijn knusse tuin atelier. Het as wordt door mij verwerkt in het assieraad. Hier hoef je zelf niks meer voor te doen.

Assieraad van Epoxy

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten assieraden met verschillende vormen ashangers. Bepaalde collecties zijn gedecoreerd met gouden, zilveren, groene, roze en zwarte glassteentjes. Er is ook een collectie met kleine steentjes in aardse kleurtinten voor een neutralere en bijzondere look.

Het assieraad worden gegoten met een speciale soort epoxy en het as dat aangeleverd is. Deze epoxy wordt gemaakt met minerale poeder en water gedragen hars, waardoor het eindresultaat zeer stevig is. Daarnaast is deze epoxy milieuvriendelijk, wordt het niet gewonnen uit aardgas en is het brandwerend.

Maatwerk assieraad

In de webshop tref je de actuele voorraad. Heb je speciale wensen voor een assieraad of eigen ideeën? Neem dan contact met mij op. Wij gaan samen zorgen voor een speciale herinnering.

Op mijn Pinterest pagina kun je inspiratie opdoen en vind je items die op maat zijn gemaakt van andere bestellingen. Deze items kunnen op aanvraag gemaakt worden.

 

Assieraad Ashanger Gedenksieraad druppel met zilveren ketting en zandkleurige steentjes

Verwerking- en leveringstijd assieraad en urn


Omdat alle producten met de hand worden vervaardigd, kan het even duren voordat je bestelling verzonden kan worden. De materialen waar ik mee werk hebben een uithardingstijd van één tot twee weken. Hierdoor kan de leveringstijd twee tot vier weken zijn.

Aanleveren van het as en verzending.


Wanneer je een assieraad of mini urn bestelt in de webshop, zijn de verzendkosten van bestellingen boven de 100 euro gratis. Dit geldt voor verzenden in Nederland en België.

Nadat de betaling is verricht op de afrekenpagina, krijg je een bevestigingsmail van mij met verschillende opties en informatie over hoe je het as het beste kun versturen.

Je kunt het as namelijk per post verzenden of (laten) brengen bij mijn atelier. Bekijk hier de bestelprocedure. Neem gerust contact op indien er vragen zijn.

Online mini urnen shop

In de webshop van Rouw Creaties kun je ook mini urnen bestellen. In een mini urn kan er een kleine hoeveelheid as verwerkt worden van een overleden persoon of een huisdier. Niet alleen as, maar ook zand van de begraafplaats, crematie steentjes of lokken haar kan hierin verwerkt worden.

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten mini urnen en asbeeldjes. Alle mini urnen in vorm van een tegel zijn verwerkt met onder andere gouden, zilveren, groene, roze en zwarte glassteentjes. Er is ook een collectie met kleine steentjes in aardse kleurtinten voor een neutralere en bijzondere look.

Alle mini urnen worden met de hand vervaardigd en hebben dezelfde leveringsvoorwaarden. 

Ben je benieuwd naar de mini urnen? Bekijk hier de collectie.

Mini urn 3d hart wit