Gratis verzending vanaf €40,-

Personalisatie en maatwerk mogelijkheden

Persoonlijk contact, met oog voor aandacht

Rouw creaties

Bewaar op een unieke manier de mooiste herinneringen

Mini urn knuffelkei knuffel steen minkei

Assieraad of mini urn kopen

Vereeuwig het as van een dierbaar overleden persoon of huisdier in een mini urn of assieraad van Rouw Creaties. Handgemaakte items die met veel liefde zijn gemaakt en worden gevuld met as in mijn knusse tuin atelier in Ridderkerk.

Items waarvan niemand zal herkennen dat het een “klassieke urn” of “gedenksieraad” is en wat past in ieder interieur of bij ieder outfit. Een verborgen bewaarplekje voor het as met een mooie en emotionele waarde.

Niet alleen as maar ook haarlokken, bloemen van een rouwboeket, crematiesteentje/vuursteentje uit de asbus en zand, gedroogde bloemen en gras van de begraafplaats kunnen verwerkt worden in alle mini urnen en assieraden. Ik bespreek graag de mogelijkheden en wensen.

Neem hier contact op voor meer informatie en maatwerk mogelijkheden.
Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan mijn Pinterest pagina.

Assieraad of mini urn

In een assieraad of mini urn kan er een kleine hoeveelheid as verwerkt worden van een overleden persoon of een huisdier. Niet alleen as, maar ook zand van de begraafplaats of lokken haar kan hierin verwerkt worden.

Assieraden en ashanger met goud en zilver

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten assieraden met verschillende soorten ashangers met onder andere gouden, zilveren, maar ook groene, roze en zwarte glassteentjes. Daarnaast is ook een collectie met kleine steentjes in aardse kleuren voor een neutralere en bijzondere look.

De ashangers zijn gemaakt van een speciale soort epoxy, hierbij wordt het as aan de achterkant gegoten. Deze epoxy wordt gemaakt met minerale poeder en water gedragen hars, waardoor het eindresultaat zeer stevig is. Daarnaast is deze epoxy milieuvriendelijk, wordt het niet gewonnen uit aardgas en is het brandwerend.

Assieraad Ashanger Gedenksieraad druppel met zilveren ketting en zilveren glassteentjes
Mini urn kaarshouder waxinelichthouder

Mini urnen en asbeeldjes van epoxy

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten mini urnen en asbeeldjes met design waarbij onder andere gouden, zilveren, maar ook groene, roze en zwarte glassteentjes op verwerkt zijn. Daarnaast is ook een collectie met kleine steentjes in aardse kleuren voor een neutralere en bijzondere look.

De mini urnen worden gegoten met een speciale soort epoxy en het as dat aangeleverd is. Deze epoxy wordt gemaakt met minerale poeder en water gedragen hars, waardoor het eindresultaat zeer stevig is. Daarnaast is deze epoxy soort milieuvriendelijk, wordt het niet gewonnen uit aardgas en is het brandwerend.

Handgemaakte gedenksieraden en mini urnen

Alle gedenksieraden en mini urnen zijn met liefde en met de hand gemaakt door mij. In mijn knusse tuinatelier in Ridderkerk vervaardig ik alle assieraden en mini urnen.

In de webshop tref je de actuele voorraad. Heb je speciale wensen of eigen ideeën? Neem dan contact met mij op. Wij gaan samen zorgen voor een speciale herinnering op maat. 

Verwerking- en leveringstijd assieraad en urn


Omdat alle producten met de hand worden vervaardigd, kan het even duren voordat je bestelling verzonden kan worden. De materialen waar ik mee werk hebben een uithardingstijd van één tot twee weken. Hierdoor kan de leveringstijd twee tot vier weken zijn.

Aanleveren van het as en verzending.


Wanneer je een assieraad of mini urn bestelt in de webshop, zijn de verzendkosten van bestellingen boven de 100 euro gratis. Dit geldt voor verzenden in Nederland en België.

Nadat de betaling is verricht op de afrekenpagina, krijg je een bevestigingsmail van mij met verschillende opties en informatie over hoe je het as het beste kun versturen.

Je kunt het as namelijk per post verzenden of (laten) brengen bij mijn atelier. Bekijk hier de bestelprocedure. Neem gerust contact op indien er vragen zijn.